Коледни пакети получиха и обитателите на старческия дом Свети Василий

...
</TD
>Коледни пакети получиха и обитателите на старческия дом Свети Василий
Коментари Харесай

Здравко Димитров подари коледни пакети в старчески дом

Коледни пакети получиха и жителите на старческия дом " Свети Василий Велики " през вчерашния ден от кмета на Пловдив и зам.-кметът, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg

Двамата показаха своите благодарности към екипа на дома и раздадоха коледните пакети, чието наличие бе изненада. 

" Искам от сърце да ви пожелая светли коледни и новогодишни празници и доста приятни страсти. Община Пловдив приготвя огромен план за реставрация и рационализация на този дом, за който се надяваме, че още първите месеци на новата година ще аплайваме. 

Вие сте поколението, което построи тази страна. Благодаря на госпожа Христова, шефа на този дом, и на целия личен състав за грижите, които поставят за вас всеки ден. Искам да знаете, че може да разчитате на община Пловдив за всичко, от което имате потребност ", сподели. 

Кметът на Пловдив също изрази своите благодарности.

" Винаги сме идвали тук и в никакъв случай не сме отказвали, съгласно нашите благоприятни условия, да бъде свършено тук за вас. Ще участваме по европрограма и съм сигурен, че ще спечелим, с цел да създадем този дом съвременен, удобен за вас и по европейски стандарт. Пожелавам радостни празници на всички от вас и да бъдем по-добри и сполучливи през новата година ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР