Коалиция Продължаваме промяната - Демократична България ще открие националната си

...
</TD
>Коалиция Продължаваме промяната - Демократична България ще открие националната си
Коментари Харесай

ПП-ДБ регистрираха листата си за Пловдив-град и обявиха голямата цел

Коалиция " Продължаваме промяната - Демократична България " ще открие националната си акция в Пловдив на 3 март. Това заяви пред публицисти лидерът на листата за 16 МИР Пловдив град, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Коалицията записва цялостна кандидатска листа за изборите на 2 април 2023 година В нея са включени заместник-председателят на ДСБ, професор Христо Даскалов, Милен Матеев, Венцеслава Любенова, съпредседателят на Зелено придвижване Добромира Костова, общественикът Манол Пейков, общинските съветници от Демократична България, Веселка Христамян и Владимир Славенски. 

" Целта ни е да повишим резултата, предишния път спечелихме 4 мандата, в този момент се целим в 5. Надяваме се да вземем първия мандат, да съставим държавно управление и да наложим дневния ред по нещата, които са значими съгласно нас " - сподели лидерът. 

Вторият в листата счита, че хората, които желаят България да влезе в Шенген са повече от тези, които желаят да е в изолираност. Той насочи няколко въпроса към главния конкурент: " Призоваваме ГЕРБ да отговорят каква им позицията за Пловдивския панаир, а да каже отново ли ще излъже българските гласоподаватели и няма да стане народен представител ".

изрази вяра за положителна предизборна акция. Сред целите открои развиването на качествена стопанска система, без увеличение на налозите.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР