Кметът посрещна новия кмет пред сградата на община Пловдив за

...
</TD
>Кметът посрещна новия кмет пред сградата на община Пловдив за
Коментари Харесай

Зико към Костадин Димитров: Градът е твой!

Кметът посрещна новия кмет пред постройката на община Пловдив за предаване на поста на наследника си, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Новите управници минаха с литийно шествие от църквата " Св. Архангели " до Античния спектакъл през основната пешеходна улица до постройката на пл. " Стефан Стамболов " 1 под празничния звън на църковни камбани. Там бяха посрещнати от и екипа му с питка и мед. 

" Градът е твой. Твоите триумфи ще бъдат триумфи и на града " - с тези думи Зико подаде ръка на новия градоначалник, а митрополит назова " Г-н Димитров, Бог да те благослови със здраве и благополучие ". Владиката пожела на новия кмет богоугодно и божеспасително служение.

подари на наследника си икона на Свети Георги Победоносец с думите: " Твоите победи ще бъдат победи за града ".

Митрополит особено се обърна към него и означи, че няма да се не помни отношението му към вярата и делото на Светата православна черква. " Винаги с признателност ще ви помним в молитвите си и ви убеждавам, че ще се молим здраве и благополучие. Вие извършихте почтено своя християнски дълг, до момента в който бяхте градоначалник и имам вяра, че Бог да ви въздаде многократно ". 

" Пожелавам ви да работите добре с Общинския съвет, това е доста значимо. За страдание аз не съумях в цялостна степен. Имах предпочитание, само че някои от Общински съвет не всеки път разбираха това. Пожелавам ви да има последователност, тъй като всичко това остава за Пловдив, за нас. Пловдивчани заслужават най-хубавото, те са интелигентни хора, схващат от положително и положително отношение към тях. Благодаря им. И се оправдавам, в случай че съм обидил и засегнал някой. Благодаря и на екипа ми, имаше доста провокации в мандата, само че се справихме " - сподели.

съобщи:  " Рядко приказваме за последователност. Време е в действителност за последователност, с цел да бъдат приключени всички стартирани каузи в града ни. ". 

Новият градоначалник заяви, че ще разгласи екипа си идната седмица.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР