Кметът на Варна, заяви, че със сигурност ще има широко

...
</TD
>Кметът на Варна, заяви, че със сигурност ще има широко
Коментари Харесай

Кметът на Варна: Редно е държавата да си запази дела в Пловдивския панаир

Кметът на Варна, съобщи, че сигурно ще има необятно обществено разискване и даже локален референдум по отношение на " Дупката ", за да се вземе решение за ориста на това централно пространство на Варна.

" Акциите на Панаира са запорирани, Министерството на стопанската система си ги желае назад и аз подкрепям техните дейности, тъй като е редно да си резервира страната каузи ", сподели още Коцев.

Тази година сдружението ще се ликвидира, с цел да си придобием собствеността, изясни кметът, като добави, че в " Дупката " има имот от 900 кв. м. частна благосъстоятелност и частните ползи не се чака да съвпаднат с обществения интерес, което евентуално ще наложи отчуждаване с общински средства.

" Не желая да натрапвам моето мнение, а да чуя публичното мнение. Идеите на хората са разнообразни за това емблематично място и би трябвало да стигнем до решение, уточни той за " Дупката ", за която в плановете за 100 млн. лева на Община Варна са отделени средства за планиране на естетизацията на градската среда в региона ", счита Коцев.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР