Кметът на пловдивския район Северен е кандидат за нов мандат,

...
</TD
>Кметът на пловдивския район Северен е кандидат за нов мандат,
Коментари Харесай

Кметът на Северен се кандидатира за нов мандат, но не от ГЕРБ!

Кметът на пловдивския регион " Северен " е претендент за нов мандат, само че не от ГЕРБ, а от друга политическа мощ. Той се включва в конкуренцията от Политическа партия " Движение Демократично Действие - Дезинформация ". Алексиев е и в листата общински съветници от същата партия, предава Plovdiv24.bg .

Политическа партия " Движение Демократично Действие - Дезинформация " е записала през вчерашния ден претендент за кмет на Пловдив, претенденти за районни кметове и листа с претенденти за общински съветници.

Освен претендент за кмет на регион " Северен " е подложен под № 3 в листата на партията. ПП " Движение Демократично Действие - Дезинформация " поддържа за кмет на Пловдив Иван Калоферов.

След регистрацията в ОИК заемащите обществени длъжности нямат право да са на работа. Тази заран той се е появил в кметството и е освободил заместниците си. 

беше повдигнат от ГЕРБ за кмет на регион " Северен ", а преди този момент беше шеф на Оперативна програма " Градини и паркове ", назначен от същата партия.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР