Кметът на Пловдив освободи директора на Общински пазари Запрян Тодоров.

...
</TD
>Кметът на Пловдив освободи директора на Общински пазари Запрян Тодоров.
Коментари Харесай

Кметът освободи шефа на Общински пазари. Той: Напускам ГЕРБ

Кметът на Пловдив освободи шефа на " Общински пазари " Запрян Тодоров. Заповедта е била връчена тази заран, предава Plovdiv24.bg .

" Няма претекстове за освобождението ми. Разбрах, че имало доста хора, които чакат за поста. Да са живи и здрави! " - разяснява за медията ни Тодоров.

Обиден е, тъй като кметът не му е споделил в очите, че ще бъде освободен, а новината му е била обявена от чиновник на " Личен състав ".

" Напускам ГЕРБ. Харесвам водача и поради него бях в партията, само че в тази конюнктура няма какво да върша " - сподели още той.

Запрян Тодоров е измежду учредителите на ГЕРБ, член е на ГЕРБ Предприемачи и дава отговор за регион " Южен ". Беше назначен за шеф на общинското сдружение преди 4 години, при започване на мандата на предходния кмет.

" Когато постъпих, всички пазари, с изключения на един, бяха противозаконни. Успяхме да ги узаконим и в този момент всички СПО са законни. Вдигнах оборота на предприятието над 1.8 милиона лв., а приходите с към 200 000 лв. годишно повече. Дано новият шеф успее да реализира тези индикатори " - сподели той.

Запрян Тодоров счита да се посвети на частния бизнес и да се върне към ресторантьорството.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР