Кметът на Благоевград получи плакет от Българската федерация по ММА.

...
</TD
>Кметът на Благоевград получи плакет от Българската федерация по ММА.
Коментари Харесай

Кметът Байкушев с плакет от Българската федерация по ММА

Кметът на Благоевград получи плакет от Българската федерация по ММА. Той бе връчен на публична гала в зала " Скаптопара " през днешния ден от ръководителя на Федерацията Станислав Недков, който благодари за поддръжката на Общината при организирането на Държавното състезание по ММА, което се организира в два следващи дни в регионалния център.

" За мен е огромно наслаждение да ви посрещнем тук през днешния ден. Популярността на вашия спорт носи огромна отговорност към обществото, по тази причина от вашите дейности и от вашите думи зависи каква ще бъде неговата популярност. Пожелавам ви от сърце ММА спортът да се прочуе в цяла България, с това, че него го почитат благородници, тъй като състезателите употребяват своите сили и умения да бъдат бранители на обществото, да бъдат хора, които се борят за правдивост и застават на страната на слабите когато има потребност. Пожелавам ви да покажете най-хубавото от себе си и да постигнете всичко това, за което сте упражнявали. На добър час! ", по този начин кметът приветства участниците в шампионата и неговите уредници. 

В влиятелния състезателен конгрес присъединяване взеха над 30 тима от цялата страна, а най-хубавите ММА бойци във всички възрастови групи завоюваха медали.

Освен държавните първенци в обособените групи, по време на шампионата ще бъдат избрани и националните състезатели, които тази година ще вземат присъединяване в Европейското състезание в Бирмингам, Англия, както и на Балканското състезание във Велико Търново и на Световно състезание в Абу Даби, ОАЕ.

Турнирът в зала " Скаптопара " се провежда от Българската федерация по ММА, със съдействието на Община Благоевград и Семеен кодекс " Ипон – Зенит ".

--
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР