Кметът на Благоевград Илко Стоянов и представители на синдикалните организации

...
</TD
>Кметът на Благоевград Илко Стоянов и представители на синдикалните организации
Коментари Харесай

Кметът на Благоевград и синдикатите се споразумяха за по-високи възнаграждения на персонала в детските ясли

Кметът на Благоевград Илко Стоянов и представители на синдикалните организации - КТ " Подкрепа “ и КНСБ реализираха съглашение за по-високи хонорари за работещите в детските ясли на територията на регионалния център. Ръстът е в размер на 15% и визира медицинските сестри, детегледачите, обслужващия личен състав и управителния състав в детските заведения. По-високото възнаграждение е вследствие на волята на кмета Илко Стоянов, положителната финансова политика в Община Благоевград през последните две години, както и наличните запаси в стандартите във функционалност " Здравеопазване “, признати с решение на Министерски съвет, оповестиха от Общината.

" Благодаря Ви за самодейните дейности от Ваша страна, с които защитавате ползите на работещите “, съобщи по време на среща със синдикатите кметът Илко Стоянов.

Увеличението влиза в действие със задна дата и важи от м. януари 2023 година То ще бъде изплатено през м. септември, след подписване на анекс към Общинския групов трудов контракт, който се чака да бъде подписан през идната седмица.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР