Като социално отговорно предприятие ние от Топлофикация Русе предлагаме на

...
</TD
>Като социално отговорно предприятие ние от Топлофикация Русе предлагаме на
Коментари Харесай

Топлофикация Русе предоставя на клиентите целогодишно гореща вода за 12,50 лева без ДДС на кубик

" Като обществено отговорно дружество ние от " Топлофикация Русе " предлагаме на клиентите опция да употребяват целогодишно гореща вода в за 12,50 лв. без Данък добавена стойност за всеки нужен и регистриран кубик. Кампанията ще продължи през цялата 2023 година ", съобщи инж. Севдалин Желев, шеф на топлофикационното сдружение. Той уточни, че програмата " Изряден клиент " се радва на сериозен потребителски интерес.

Изпълнителният шеф на топлофикацията в Русе напомни, че за присъединяване в програмата е належащо да бъдат изпълнени три условия.

Инж. Желев изясни, че първото условие е клиентът да няма просрочени, правосъдни и присъдени отговорности към топлофикацията и компаниите за дялово систематизиране. Второто изискване за включване в програмата за лоялност  всички самостоятелни уреди за дялово систематизиране да са с годна метрологична инспекция и да са изпълнени всички получени наставления.

" Третото условие е потребителите да обезпечават опция за осъществяване на ежемесечен доклад на самостоятелните уреди за дялово систематизиране на техния топлинeн счетоводител. Това е допустимо посредством образен доклад или отдалечен доклад. “ съобщи инж. Желев.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР