Като чудо - така жителите на район Южен определиха

...
</TD
> Като чудо - така жителите на район Южен определиха
Коментари Харесай

Пловдивчани не могат да се нарадват на нова спирка, определят я като чудо

Като " знамение " - по този начин жителите на регион " Южен " дефинираха слагането на нова спирка на рейс 1 на бул. " Александър Стамболийски ", разбра Plovdiv24.bg . Някои от тях взеха решение да изразят насладата си във фейсбук, като благодарят на районния кмет. Макар оборудването да е краткотрайно, до момента в който тече ремонта на булеварда, очевидно хората са удовлетворени от обстоятелството, че им се икономисва време и вървене. Ето и повече:

" О, знамение. Пред комплекс " Райски ъгъл " на бул. " А.Стамболийски " са поставили нова спирка на единицата. Вероятно, с цел да не се разкарват хората до спирката на ул. " Димитър Талев ". Това е третото " знамение " в квартала след асфалтирането на

300м пред Т-Мракета след година и половина и второто " знамение " стартиране на единицата по булеварда, откакто година квартала беше отцепен без никакви какъв превоз.

Това е значимо за хората, които употребяват рейсове и цяла зима бихме път до спирката на Камела заран и вечер. Измислям си задания да пътувам, с цел да употребявам спирката, няма такава наслада! Все отново някой мисли за нас, възприятието е възхитително! Ако " чудесата " са дело на новия кмет, то си заслужава почерпката ".

" Идете да запалите и една свещ, че на следващия ден могат да я махнат тая спирка. "

Въпреки че спирката е краткотрайна, хората пишат:

" Чудо е, че най-сетне в " Кючука " се усети и вижда че има кмет! Разбрах, че момчето е в групата и в случай че чете това, желая единствено да кажа БРАВО!!! Подменени лампи, запълнени дупки, асфалт, щом видях и " Паркове и градини " да режат клони до нас, където се молих на Язов по не знам какъв метод... Да, мъчно ще е всичко да се оправи, само че е реалност, че най-малко има някакво развиване! "

" За това нещо заслугата е напълно на новия кмет на региона господин. Казано-сторено беше незабавно. И стига сте намирали недостатъци, тъй като щяхте да трамбовате до Камела още половин година, най-малко. По неговите думи, няма по какъв начин да стане по-рано и това беше единственият вид най-малко някакъв рейс да идва насам към " Стамболийски ". Направено е за облекчение на всички нас-гражданите, които бях тотално откъснати от към превоз. Оценявайте направените позитивни неща. Благодарим Ви господин Кунчев, чакаме доста от Вас, този квартал има съществени потребности от усъвършенствания ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР