Кандидатката за кмет на район Тракия от коалиция Съединени

...
</TD
> Кандидатката за кмет на район Тракия от коалиция Съединени
Коментари Харесай

Нови рокади в община Пловдив

Кандидатката за кмет на регион " Тракия " от коалиция " Съединени за Пловдив " от понеделник става шеф на дирекция " Здравеопазване " в община Пловдив. Новината беше доказана от Недева за Plovdiv24.bg .

Постът се заема от доктор Калин Калинов, назначен от предходния кмет. Източници на медията ни от общината са сюрпризирани от новината за рокадата, защото всички индикации до момента посочваха, че доктор Калинов ще остане на длъжността. 

До края на деня обаче има задоволително време заповедите за уволняване и надлежно - предопределение на новия шеф да станат факт. 

е родена на 14 юни 1982 г. в Пловдив. Няколко години живее и учи в Германия. Завършва бакалавър компетентност " Международни стопански връзки " в ПУ " Паисий Хилендарски ", а по-късно две магистратури – " Международна търговия " и " Счетоводство и разбор ". 

Д-р Калин Калинов е бил шеф на ДКЦ V и Комплексния онкологичен център в Пловдив преди да оглави общинската здравна дирекция. 

Друга смяна е назначението на някогашната шефка на Спортна зала " Колодрума " Евелина Апостолова за началник на " синя зона ". Тя е измежду създателите на ГЕРБ - дами, била е заместник-областен шеф на Пловдив. 

Звеното " синя зона " е част от. На поста бе назначен , който пък беше претендент за общински консултант от съдружие " Браво, Пловдив " на последните локални избори.

Очаква се при започване на март да се официализира назначението на за заместник-кмет на Пловдив по превоза. Петкова сега е заместник-председател на Общинския съвет и ръководител на групата съветници на " Браво, Пловдив ". Сдружението взе участие в локалния избор с регистрацията на партия " Българска прогресивна линия ".

В за Plovdiv24.bg сподели, че към момента не е взела дефинитивно решение. Към оня миг тя се приготвяше да води съвещанието на Общинския съвет за приемането на бюджета на града. Като друга причина посочи идното първо за мандата съвещание на най-висшия управителен орган на Националното съдружие на общините в Република България - Общото заседание.

Общото заседание е планувано за 27 и 28 февруари в София, като при откриването одобрение ще сервира президентът. В рамките на първия ден на форума по настоящи въпроси ще приказват министър председателят акад-, заместител министър-председателят и министърът на финансите. Във втория ден ще вземат участие министърът на районното развиване и благоустройството. 

Общото заседание на НСОРБ би трябвало да избере ново управление и, съгласно, има действителни шансове кметът на Пловдив да бъде определен за член на Управителния съвет на сдружението.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР