Кандидатът за кмет на район Западен адв. Наум Китанов и

...
</TD
>Кандидатът за кмет на район Западен адв. Наум Китанов и
Коментари Харесай

Адв. Наум Китанов: Време е да решаваме проблемите на Западен комплексно

Кандидатът за кмет на регион " Западен " адв. Наум Китанов и претенденти за общински съветници от региона разговаряха с поданици на квартала към някогашната Гарнизонна фурна.

Въпреки предложенията, които Българска социалистическа партия през годините даваше за това пространство, въпреки всичко постройките бяха бутнати и бе построен нов парк. Облагородената зона е хубава, само че вътрешните улици, по които се стига до нея, наподобяват все по-зле.

От години живеещите на тях подават сигнали до всяка районна администрация, само че резултат няма. Прашно, разрушено и пренаселено - това е резултатът от толкоз години безхаберие, оплакаха се пловдивчани.

Кандидатите от " Българска социалистическа партия за България “ се срещнаха с млади родители, които показаха безпокойството си, че идвайки до парка, децата им дишат цялата тази нечистотия.

Адвокат Китанов пое ангажимент, че като областен кмет един от първите му приоритет ще бъде тъкмо това пространство.

За разлика от множеството претенденти за кметството на " Западен ", той е роден и израснал в региона.

" До ден сегашен пребивавам тук всеки ден се сблъсквам с проблемите, които има всеки един гражданин. Познава ги добре и имам решение за тях “, увери адв. Китанов.

В края на срещите с жителите на този микрорайон претендентите посетиха двама от най-възрастните ни приятели, които изрично обявиха, че макар напредналите си години, ще идат до урните и ще дадат гласа си за номер 1, с цел да има смисъл децата и внуците им да остават тук.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР