Към настоящия момент активността е 33.31 %. Обърнато в цифри

...
</TD
>Към настоящия момент активността е 33.31 %. Обърнато в цифри
Коментари Харесай

Адв. Мартин Бусаров, ОИК – Благоевград: Това бяха едни от най-спокойните местни избори

Към сегашния миг интензивността е 33.31 %. Обърнато в числа – това е към 27 хиляди гласоподаватели които са отишли до урните в този балотаж за кмет на общината. Това сподели пред публицисти юрист Мартин Бусаров, ръководител на Общинска изборна комисия – Благоевград, съобщи кореспондент на " Фокус ".

" Изборният ден завърши на всички места в Община Благоевград. Всички секции са затворени. Очакваме ги в нашия изчислителен пункт в зала " 22-ри Септември “. Радостно е, че няма дъжд. Готови сме да обработим изборните резултати. Както виждате умерено е. Все още няма секции, които да имат предпочитание да бъдат регистрирани “, добави той.

Адвокат Бусаров означи, че двамата претенденти за кмет имат право да участват при обработката на данните. " Който има право и желае да участва в изчислителния пункт ще може да го направи. Вътре сме уредили място за наблюдаване “, означи той.

Председателят на ОИК разяснява, че сигналите в изборния ден са били малко, нямало е съществени такива, които да са наложили осъществяването на съществени инспекции.

Сигналите са малко, няма някаква сериозна тъжба, която да е наложила да вършим съществени инспекции. Обработихме всички сигнали, които постъпиха при нас. От моя опит – това са едни от най-спокойните локални избори.

" Информацията все още е, че към 20.20 часа е завършил изборния ден на всички места. Малко преди 21.00 часа, познавайки работата на секциите, допускам, че до към половин час ще почнем да обработваме тук в зала " 22-ри Септември “. Прогнозираме, дори сме създали залог с сътрудниците, че към 03.30 сутринта се надявам, че ще сме обработили всички секции, а работата на ОИК ще завърши към 8 сутринта “, разяснява още той.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР