Известният пловдивски адвокат Тодор Кръстев коментира въпроса по отношние на

...
</TD
>Известният пловдивски адвокат Тодор Кръстев коментира въпроса по отношние на
Коментари Харесай

Известен пловдивски адвокат за интимната връзка: Ходи се по изключително тънък лед

Известният пловдивски юрист Тодор Кръстев разяснява въпроса по отношние на по този начин наречената " интимна връзка " и измененията в законодателството, които бяха признати насково. Ето какво написа той във фейсбук:

Ако някой може да даде аргументирано определение на понятието " интимна връзка ", ще бъда признателен. И не, не е смешно, рисково е, в случай че това се одобри тези дни като законодателен текст. Защото едва ли ще има по-обтегаем термин.

Общо взето всеки ще го пояснява както откри за добре и го устройва. Ако се одобри, че с цел да има " интимна връзка " би трябвало да има секс, да го напишат. Макар че доста постоянно тъкмо тогава има минимум фамилиарност, изключително, в случай че е инцидентен и непостоянен. Не знам.

Или пък едни чисто другарски връзки, основани на реципрочност, съпричастност и взаимопомощ, те по какъв начин да се дефинират. Като неинтимна връзка ли. С две думи върви се по извънредно тъничък лед. То нашата нормативна база не се ползва и когато е ясно избрана, а какво остава, когато се остави поле за толкоз необятно пояснение.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР