Известният пловдивски адвокат Стефан Левашки е бил напднат тази сутрин,

...
</TD
>Известният пловдивски адвокат Стефан Левашки е бил напднат тази сутрин,
Коментари Харесай

Нападнаха известен пловдивски адвокат, заплашиха го с убийство

Известният пловдивски юрист Стефан Левашки е бил напднат тази заран, заяви самият той във фейсбук, видя  Plovdiv24.bg.  Ето какво описа той:

Тази заран към 6.30 ч. поемаме с кучето ми Ринго на нормалната разходка. Пусто е в неделната заран и аз го пущам отвързан да потича в междублоковите пространства. Забелязвам с периферното си зрение още веднъж младия мъж, който преди известно време ни атакува, да храни пълчище котки.

Ние прекосяваме на към 100 метра от тях и си продължаваме по пътя. Ринго се облекчава два пъти, като аз му групирам изпражненията в торбички, които постоянно нося в мен. В момента, в който сме в безистена на един блок, от където постоянно прекосяваме на път към кучешката поляна, слушам викове зад тила си и току до мен се разрушава стъклен буркан. Обръщам се и виждам нападателния млад мъж, който крещи по мен, че предния път ни се е разминало, само че в този момент ще убие и мен и кучето ми. Аз се пробвам да го успокоя и го запитвам какво желае, вместо отговор той изритва два пъти кучето ми, което изквичава и заобикаля нанякъде.

Опитвам се да потегли да го диря, само че получавам удар в гърба от хвърлен по мен огромен камък. Момъкът продължава да върви след мен и да ми се заканва, че ще ме убие, че той живеел в този квартал и аз съм нямал право да преминавам с Ринго от там, да съм го разхождал на кучешката площадка, кучетата осирали всичко и не можел да ги трае.

Цял живот съм работил с нападателни хора, считам, че имам построен някакъв метод, за това резервирам релативно успокоение и го запитвам по какъв начин аджеба да стигна до кучешката площадка, без да мина през квартала, изваждам от джоба си и му демонстрирам торбичките за акотата и му изяснявам, че преди малко съм ги събрал. Вместо отговор въпросния награби един огромен камък подвигна го над главата си и ми съобщи, че ще ми размаже черепа.

Да Ви кажа този път в действителност се уплаших, няма никой в близост, индивидът агресира от ден на ден, а и несъмнено е доста по-млад и в по-добра физическа форма от мене. Едвам се измъкнах, само че към този момент в действителност не знам по какъв начин и къде ще си разхождам кучето заран.

Този път подадох тъжба в полицията, която е единствено на 300 метра от местопроизшествието. Случих на доста свестен и образован млад служител на реда, който прояви схващане и даде обещание да си свърши работата. Слава Богу, Ринго е интелигентно животно и се бе прибрал самичък в къщи, само че е доста изплашен и се е свил в ъгъла.

Не знам какво става, само че е ужасно към този момент. Пиша това тук и тъй като надали аз съм единствения нападан от този душевен нездравословен човек, от полицията приканиха в случай че има и други потърпевши да подадат тъжби, до момента в който не е станало късно.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР