Изключително натоварен се очаква да бъде трафикът по пътищата в

...
</TD
>Изключително натоварен се очаква да бъде трафикът по пътищата в
Коментари Харесай

Голямото прибиране: Засилен полицейски контрол по пътищата в Пиринско  

Изключително претрупан се чака да бъде трафикът по пътищата в Бюагоевградска област след серията от почивни дни около Великден, съобщи кореспондент на Blagoevgrad24.bg. 

В тази връзка от ОДМВР - Благоевград оповестиха, че засилен ще бъде контролът на придвижването по пътищата.

През целия ден полицейските чиновници ще реализират засилен надзор по основен път Е - 79 и Автомагистрала " Струма “ в посока Благоевград - Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата и път ІІ- 19 в правата пътен възел - Симитли - Банско - Г. Делчев.

Специализирани полицейски интервенции " Алкохол, опиати, недееспособност и скорост “ ще се организират в дребните обитаеми места и на местата с всеобщо посещаване на туристи. 

Автопатрулите ще имат за цел подкрепяне и контролиране на придвижването при тапи, както и реализиране на показателен и предпазен надзор към участниците в придвижването. 

Ще се засилва контрола по съблюдаване на скоростния режим с мобилните системи от оборудвани с тях коли на “Пътна полиция ". 

Ще бъде въведена краткотрайна организация на придвижването по секторите от републиканската пътна мрежа на МПС-та предопределени за транспорт на товари с техническа позволена оптималната маса над 12т., включително състав с ремаркета и полуремаркета, селскостопанска и земеделска техника в последния почивен ден.

ОДМВР-Благоевград моли към водачите на МПС да съблюдават прецизно ЗДвП и напътствията давани от контролните органи.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР