Издевателство на шофьор в автобус 222 над ученици -

...
</TD
> Издевателство на шофьор в автобус 222 над ученици -
Коментари Харесай

Шофьор на автобус към ученици в жегата: Пускам парното, да видим кой ще издържи повече!

Издевателство на водач в рейс 222 над възпитаници - за това оповестиха самите те пред Plovdiv24.bg . Даваме думата на младежите в този момент:

" Здравейте. Всички знаем за плачевното положения на градския превоз в нашия град. Този път обаче чашата преля.

Днес на втора спирка на автобусна линия 222 се качихме доста възпитаници от ЕГ " Пловдив " както всеки ден. Естествено когато се качихме, климатик нямаше, макар че към този момент времето е много топло, а и в цялостен рейс можете да си визиите какво е без климатизация. Автобусът е Mercedes-Benz Cirato с рег. номер РВ8796ХХ, часът беше към 14:10.

Когато се качихме, два от четирите общо прозореца в рейса бяха затворени. Опитахме се няколко пъти да ги отворим, само че безрезултатно. Те се намираха в предната част на рейса. Когато рейсът спря на трета спирка, а точно пред двете езикови гимназии, водачът напълно не съобрази, че рейсът беше цялостен и отвори вратите, с цел да се качат още хора.

Той стартира да крещи да отидем обратно, да се преместим, с цел да се качат още хора, най-вероятно за още някое левче. Място обаче нямаше, което той самичък можеше да види, а и неведнъж му бе казано от нас учениците. Той разгласи, че щом ние сме твърдоглави, той е още по-твърдоглав. Каза, че пуска парното и затваря вратите, с цел да види кой ще издържи повече.

След няколко минути в тази адска пещ на колела една ученичка помоли да слезе, тъй като очевидно й бе прилошало. Той в началото отхвърли да отвори вратата, само че може би след 1 минута съвестта му проговори или пък се тормози да не бъде наказан, тъй че й разреши да напусне рейса.

Автобусът седнал съм спрял през цялото това време, като откакто въпросното момиче слезе, прекарахме още няколко минути, затворени в тази фурна. Явно по-късно се сети, че въпреки всичко е на работа и че би трябвало да съблюдава някакъв график, тъй че потеглихме. През цялото време, до момента в който аз не слязох от рейса, той караше с несъобразена за градските условия скорост и спираше в последния миг преди светофарите. Също по този начин климатик на беше пуснат.

Пиша Ви, тъй като този водач не за първи път ни крещи да влизаме по-навътре, само че този път считам, че изцяло не помни, че вози възпитаници ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР