Избран е изпълнител за демонтаж и събиране на уредите за

...
</TD
>Избран е изпълнител за демонтаж и събиране на уредите за
Коментари Харесай

Община Пловдив сключи договор за демонтаж и изнасяне на старите отоплителни уреди

Избран е реализатор за ремонт и събиране на уредите за битово отопление на дърва и въглища по плана за чист въздух за Пловдив. Фирмата реализатор е " Моби – шоп “ ЕООД, като с изключение на ремонт и транспортиране на старите устройства, на нея е предоставено и последващото им отнасяне и предаване за преработване на боклуци от метали. Стойността на поръчката е 238 950 лева с Данък добавена стойност.

Дейностите по подмяната ще стартират до броени дни като представители на компанията ще се свързват с жителите авансово за уточняване дневно и час на демонтажа.

Напомняме, че приемането на заявления за присъединяване в плана краткотрайно е прекратено. Причината е пускане на процедурата за кандидатстване по новия програмен интервал, през който семействата ще имат опция да подават заявки по нов ред и за нов тип отоплителни устройства. Общината ще разгласи нови дати за банкет на заявления през месец октомври 2023 година

Продължава монтажът на климатици в семействата, сключили контракт за приемане на нов отоплителен апарат. До края на юни месец по плана са сложени 3 090 климатика и 280 уреда на пелети.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР