Искам да споделя за горчив опит в магазин на Кауфланд

...
</TD
>Искам да споделя за горчив опит в магазин на Кауфланд
Коментари Харесай

Нещо ужасно се случи пред очите на мъж, докато пазарува в Кауфланд в Пловдив

Искам да споделя за горчив опит в магазин на " Кауфланд " в кв. " Тракия ". Предполагам ситуацията е същото във всички магазини на тази верига, поради структурата им. Така стартира описа си консуматор на обществената мрежа Facebook, видя Sofia24.bg . Публикуваме целия му текст с детайлности за случката без редакция в този момент:

Станах очевидец на кражба пред очите ми. Огледах се за охранител - няма нито един. Отидох на информация и желаех да извикат защитата да пристигна. Служителката ми отговори, че не може да го направи. Как по този начин ше ги вика... Не можело по този начин. Имало ред. Трябвало да се показва с трите си имена и тя по телефона да каже " Драган желае да дойдете на информация ".

Попитах я, вие осъзнавате ли какъв брой смешно звучи това, което ми казвате? Такива били разпоредбите. Казах ѝ някакво име. Обади се по телефона. Сега пък по какъв мотив... Отговарям кражба. Да съм разкажел на служителката какво тъкмо се е случило, а тя да каже на тях по телефона и най-после щели да решат дали да дойдат. Попитах вие подигравате ли се с мен?!

На негоден телефон ли да си играем, когато е станало закононарушение тук и желаех да ми даде телефона да се схвана непосредствено с защитата. Служителката изрично отхвърли да го направи. Отново споделих, че се гаврят с мен и си потеглих.

Ето по този начин се случи, че желаех да оказа помощ, но нямах предпочитание.

Крадете наволя в тази верига магазини. На никой не му пука. Надявам се и повече хора с сходни пристрастености да прочетат поста. Жалко, че това на което станах очевидец и кражба от различен човек.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР