Интересна и динамична се очаква да бъде предизборната кампания в

...
</TD
>Интересна и динамична се очаква да бъде предизборната кампания в
Коментари Харесай

Политическият пъзел в Благоевградска област става все по-заплетен! Ето кои водачи на листи са ясни

Интересна и динамична се чака да бъде предизборната акция в Благоевград, съобщи кореспондент на Blagoevgrad24.bg . Традиционно в борбата за 1 МИР се включват основни фигури от политическия живот на България, чиято цел е спечелването на района, който включва общо 14 общини. 

От ГЕРБ към този момент оповестиха, че още веднъж ще заложат на Росен Желязков. Той е добре прочут на партийната конструкция, защото това ще му бъде седми път като лидер на листата на партията в Благоевградска област. В листата на ГЕРБ се чака да участват и имената на Стефан Апостолов, доктор Атанас Камбитов, Георги Георгиев от Сандански и Костадин Стойков от Петрич. Традиционно партията на Борисов записва цялостна листа от 22-ма претенденти. Дали и този път ще бъде по този начин – ще разберем на 24 септември, защото точно тогава листата се чака да бъде записана в РИК – Благоевград.

Бившият министър на районното развиване и благоустройството Андрей Цеков ще поведе редицата на " Продължаваме промяната “ в Пиринско. Към момента към момента не е ясно на кои други имена ще заложат от Политическа партия, само че съгласно неофициална информация измежду претендентите за депутати ще бъдат Марио Граченов, Ваня Кромбова и Димитрина Недина.

" Движение за права и свободи – Ново начало “ към този момент записва листата си в Благоевградска област, като стана ясно, че лидер ще бъде ръководителят Делян Пеевски. Листата на Движение за права и свободи в 1 МИР е с 22-ма претенденти за народни представители. Сред кандидатите за депутати са още Фатима Йълдъз, Меджитил Мименов, Ахмед Ходжов и Айлин Хадживезула.

За лидер на своята листа в Благоевградска област " Българска социалистическа партия – Обединена левица “ избра Кирил Добрев. Припомняме, че преди няколко години той беше изключен от Българска социалистическа партия, само че по-късно Върховният касационен съд го възвърне. Кои други имена ще влязат в листата на Българска социалистическа партия за 1 МИР ще научим на следващия ден, защото се чака от левицата да записват листата си във вторник.

" ИТН “ записаха листата си през днешния ден, като лидер ще бъде Павела Митова. Общият брой на кандидат-депутатите от партията на Слави Трифонов в Благоевградска област е 11. Втори в листата е Станислав Богдански, а трета Иванка Асенова. Сред останалите претенденти са Марио Герински, Ангелина Попова и Петър Пандев.

" Възраждане “ към този момент записва своята листа, като залагат на 14 претенденти. Водач е Цвета Рангелова, втора е Костадинка Джагълова, а трети Мустафа Люманков. В листата на партията за 1 МИР са още Илко Александров Гълъбов, Марио Георгиев Костадинов и Весела Александрова Андонова.

Справка в уеб страницата на Районната изборна комисия – Благоевград демонстрира, че до този миг са регистрирани и листи от: Политическа партия " Народна партия Истината и единствено истината “ с лидер Танка Попова; партия " България на труда и разсъдъка “ с лидер и единствен претендент Милан Косаров; Политическа партия " Български народен съюз – Нова народна власт “ с лидер Йордан Манасиев; Политическа партия " Кой “ – подготвеност, отговорност и истина с лидер Мадлена Пенчева-Кирчева; Политическа партия " Глас национален “ с лидер Стефан Цончев и Политическа партия " Партия на зелените “ с лидер Кирил Михов.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР