И тази година Община Русе ще отбележи Националния ден на

...
</TD
>И тази година Община Русе ще отбележи Националния ден на
Коментари Харесай

Русе обявява конкурс за детска рисунка на тема Пази детето на пътя 

И тази година Община Русе ще означи Националния ден на сигурността на придвижването по пътищата с конкурс за детска рисунка. Най-добрите творби на тематика " Пази детето на пътя “ ще получат награди.

В състезанието могат да вземат участие деца и младежи от детски и образователни заведения на територията на община Русе. Той ще се организира в две категории - " Плакат “ и " Флаер “, като в първата рисунките би трябвало да са във формат А4, а във втората – А5. Няма ограничавания за материали и техника за разработване.

Рисунките могат да бъдат изпращани до деловодството на Община Русе на пл. " Свобода “ №6 или да бъдат предадени персонално в отдел " Транспорт “ на бул. " Ген. Скобелев “ №45, ет. 2. Участниците би трябвало да приложат име и фамилия, възраст, име на детското/учебното заведение, група/клас, обитаемо място и телефон за връзка.

Крайният период за предаване на творбите е 17 ч. на 9 юни.

Компетентно жури ще утвърди и оцени най-хубавите произведения в двете категории, а спечелилите в състезанието ще бъдат оповестени в уеб страницата на Община Русе. В Деня на сигурността на придвижването по пътищата рисунките ще бъдат изложени в Информационния център на Община Русе.

За спомагателна информация – тел. 082/826 445 (всеки работен ден от 8:30 ч. до 17:00 ч.).
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР