Група деца дишат райски газ посред бял ден в центъра

...
</TD
>Група деца дишат райски газ посред бял ден в центъра
Коментари Харесай

Деца дишат райски газ в центъра на Русе посред бял ден 

Група деца дишат божествен газ измежду бял ден в центъра на Русе. Такова видео беше публикувано в обществените мрежи и провокира вълна от отвращение. 

На фрагментите се виждат осем девойки, които се крият зад трафопост в центъра на града и дишат божествен газ от балони.

Видеото е снимано на 10 септември и е публикувано в известна Фейсбук група. 

Дискусията в обществените мрежи повдигна голям брой тревожни въпроси: Кой е снабдил децата с балоните? Превърнало ли се е в едпидемия в страната? Промяната на закона в положение ли е да промени нещо? 

На седми септември депутатите одобриха на второ четене промените в Закона за храните, свързани с използването на " божествен газ ".

Забранява се потреблението му в заведенията и обектите за дистрибуция на храни, с какъвто статут са вечерните и нощните клубове. Разрешава се използването на божествен газ, единствено за професионална приложимост - за изтласкване на добавки в храни и за медицински потребности. Къде още ще е позволено потреблението му, ще бъде в детайли разказано в указател на Министерството на земеделието.

" Стигна се до тези ограничения, тъй като има случаи, в които след използването на божествен газ и в композиция с алкохол, в нощните заведения, младежи са получавали епилепсия, халюцинации, стигало се е и до други по-тежки обстановки “ - сподели националният представител Даниел Петров от " Възраждане ", по чиято партийна самодейност бяха направени промените.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР