Голяма част от жителите на Бургас не са възприели като

...
</TD
>Голяма част от жителите на Бургас не са възприели като
Коментари Харесай

Бургазлии гласуват машинно, не се страхуват от бомбени заплахи

Голяма част от жителите на Бургас не са възприели като съществени заканите, които бяха получавани по-рано тази седмица на учебните електронни пощи и през днешния ден отидоха до урните без терзание, сочи анкета на " Фокус ".  Според някои от тях още изначало е станало ясно, че сигналите се подават от възпитаници.

Ето и тяхното мнение:

" Бомбените закани въобще не ме тормозят, тъй като действително такива няма. Училищата по време на избори са най-охраняваните места в този миг " ; " Не, не се тормозя. То множеството сигнали май се оказа, че са подавани от възпитаници, на които не им се е стъпало на учебно заведение. Няма мотив за паника през днешния ден тогава " ; " Не, не ме тормозят. Това беше ясно,че е режисура единствено поради изборите. Някои възпитаници завоюваха къса почивка " ; " Не се опасявам. Това са единствено закани...поне към този момент " ; " Моето мнение е, че както имаше учебни заведения, които за 2 часа направиха инспекция и още веднъж върнаха учениците в клас, по този начин би трябвало да се действа и в секциите. Това е единствено в случай че има сигнал, а по принцип естествен човек не би трябвало да се поддава на такива психози. Лошото и тук е, че все по-малко остават естествените и трезвомислещи хора. Това е мое мнение, не го налагам. Причините са доста ", обявиха интервюираните.

Всички запитани показаха, че избират да гласоподават с машина, вместо с хартиена бюлетина: " Така е по-лесно. Освен това съгласно мен се заобикалят операциите с невалидни и сбъркани бюлетини " ; " Нека използваме новите технологии " ; " С машина. По-добре ми е по този начин. А и е по-удобно броенето за членовете на секцията. След последните няколко избори привикнах по този метод " ; " Винаги единствено на машина гласоподавам, то така и така не останаха гори в България ", обявиха част от гласоподавателите. 

Междинните резултати от изборната интензивност сочат, че повече бургазлии са упражнили правото си на глас до обяд през днешния ден по отношение на на предходните избори - разликата е към 1%. 

" Изключително значимо е да се гласоподава, най-малкото тъй като, както се споделя да има за какво да се мрънка по-късно. За моите 37 години в никакъв случай не съм пропущал избор " ; " Важно е да се гласоподава. Независимо за кого. Имам право на глас от 20 години и в никакъв случай не съм пропуснал да отида то урната. Мисля, че в случай че желая да мърморя за това или това, най-малко е трябвало да дам своя глас преди този момент " ; " Важно е, да! За страдание, мисля, че на България ѝ би трябвало някой да я ръководи " извън ". Тези наши " маскари " единствено си сменят шапките " ; " Много е значимо всеки да гласоподава...упражни гражданското си право на избор " ; " Важно е, несъмнено, тъй като това е разликата ни с животните. Лошото е, че от ден на ден стойностните хора не се захващат с политика ", показват интервюираните.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР