Голяма ало измама разкриха бургаски полицаи. На 2 април около

...
</TD
>Голяма ало измама разкриха бургаски полицаи. На 2 април около
Коментари Харесай

Страхотен номер скроиха ало измамници на бургазлийка

Голяма ало машинация разкриха бургаски служители на реда. На 2 април към 00.30 ч. в Пето Районно ръководство – Бургас е получено известие от 60-годишна бургазлийка от к-с " Зорница “, че предходния ден е получила многократни телефонни позвънявания от чужд мъж, който я заблудил,  че оказва помощ за откриване на телефонна машинация.

Непознатият я предиздвикал да остави в торба наоколо до някогашния магазин " Пикадили “ в к-с " Изгрев “ сумата от 40 000 лева и три дебитни карти на разнообразни банки.

В резултат на подхванатите оперативно-издирвателни дейности от чиновници от отдел " Криминална полиция “ при ОДМВР Бургас и Пето Районно ръководство – Бургас, на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост “ е арестувана 47-годишна престъпно проявена и осъждана софиянка. В ролята на по този начин нареченото муле дамата взела торбата на 60-годишната бургазлийка и се отправила към Румъния. Задържаната е направила цялостни признания и разказа механизма на осъществената телефонна машинация.

С прокурорско разпореждане на софиянката е наложена мярка " задържане под стража “ за период до 72 часа.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР