Фотоконкурс на тема Обичаме Русе предстои да се проведе. Срокът

...
</TD
>Фотоконкурс на тема Обичаме Русе предстои да се проведе. Срокът
Коментари Харесай

Предстои фотографска надпревара на тема Обичаме Русе

Фотоконкурс на тематика " Обичаме Русе " следва да се организира. Срокът за погашение на кандидатури за присъединяване е 23-ти октомври. 

" Ако сте преоткрили Русе и тук е мястото на вашите незабравими страсти, Общинска фондация " Русе – град на свободния дух “, с поддръжката на " Холлеман България “ ООД, " Тива Плюс “ ООД и Община Русе, ви предлага опция да се включите в народен фотоконкурс на тематика " ОБИЧАМЕ РУСЕ “.

Можете да участвате в него с фотографии, които показват значими здания, монументи, панорами, индустриален или работен развой, събития или просто завършения от град Русе. Очакванията са, те или разказите, които пресъздават, да бъдат директно обвързани с тематиката на състезанието и да влияят прочувствено. Необходимо е фотосите да дават отговор на заложената тематика и да имат естетическа стойност ", пишат на страницата на конкурса 

Темата включва четири раздела - Аерофотография, Бизнесът на Русе, Пейзажи, Събития и уловени моменти.

Фотографиите ще бъдат оценени от жури. Чрез гласоподаване във Фейсбук страницата на Фондация " Русе – град на свободния дух “ ще бъде избрана и фотографията – любимец на публиката.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР