Форумът е организиран от Министерството на земеделието и ще бъде

...
</TD
>Форумът е организиран от Министерството на земеделието и ще бъде
Коментари Харесай

Русе ще бъде домакин на международно изложение на местни продукти

Форумът е проведен от Министерството на земеделието и ще бъде публично открит от министър Явор Гечев

Двудневно интернационално ревю на локални артикули ще се организира в Русе на 9 и 10 декември в зала " Арена Русе “. Форумът е проведен от Министерството на земеделието със съдействието на Община Русе и ще бъде публично открит от министър Явор Гечев. В него ще вземат участие кметът Пенчо Милков и ръководителят на Управляващия орган на Програмата за развиване на селските региони 2014-2020 година и заместник-министър Георги Събев. Очаква се да участват представители на локалните общности от България, Румъния и други страни на Европейския съюз.

На ревюто ще бъдат показани артикули, създадени на териториите на Местните инициативни групи, финансирани по метода " Водено от общностите локално развиване “ от Програмата. Форумът има за цел да даде опция на дребните компании – производители и търговци на храни, питиета и занаятчийски артикули от селските региони, да показват своята продукция пред обществеността.

Събитието ще бъде съпроводено с тематичен спорен конгрес с задгранично присъединяване, който ще бъде отдаден на поддръжката на производителите от териториите на Местните инициативни групи и опциите за съдействие. В него присъединяване ще вземат представители на разнообразни институции, законодателни органи и Местните инициативни групи. 

Програмата на двудневното ревю, което е третото за годината сходно обществено събитие, проведено от Министерството на земеделието.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР