Фани Пейчева – старши учител по английски език и Еразъм

...
</TD
>Фани Пейчева – старши учител по английски език и Еразъм
Коментари Харесай

ПГМТ Проф. Цветан Лазаров отново с международна изява

Фани Пейчева – старши преподавател по британски език и Еразъм координатор в ПГМТ " Проф. Цветан Лазаров ", след щателна селекция от страна на ЦРЧР, бе определена, дружно с още две преподавателки от страната, да показват България в интернационален е-Twinning семинар за професионално развиване в Будапеща в интервала от 12 до 14 май 2023 година, проведен от Националното звено за съгласуваност по активност eTwinning към Центъра за развиване на човешките запаси.

53 учители и представители на национални организации от 14 страни: Австрия, Азърбейджан, България, Хърватия, Кипър, Грузия, Германия, Латвия, Ливан, Молдова, Холандия, Румъния, Сърбия, Словакия, са взели присъединяване в семинара.

Г-жа Пейчева споделя, че за нея е огромна чест да взе участие в семинар от такава големина. Тя е имала опция да показа положителни практики по стратегия " Еразъм+ ", на чиито планове е координатор в ПГМТ, както и да презентира активността на гимназията, да обмени нови хрумвания и сътвори нови интернационалните съдействия.

" Участието в интернационалния семинар ме стимулира да работя все по- старателно към основаването на нови интернационални планове. Срещата ми с учители от други страни обогати и разшири кръгозора ми “, споделя Пейчева  Също по този начин прибавя, че от особена значимост е владеенето и потреблението на съвременни технологии и онлайн платформи, каквато е eTwinning.

Естествено, тe са средство за реализиране на по-добри резултати, там - където обичайните средства не работят, само че не са безусловно цел, а по-скоро метод да стимулират учениците да учат по-задълбочено, да работят в екип, да осмислят наученото, да споделят това, което основават с по-широка публика и опция да изяват своя креативен капацитет.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР