Есента бавно настъпва и потоците от хора в градските молове

...
</TD
>Есента бавно настъпва и потоците от хора в градските молове
Коментари Харесай

Осем нови магазина в Mall Plovdiv тази есен

Есента постепенно настава и потоците от хора в градските молове се усилват. Mall Plovdiv разкри нови обекти, някои от които стъпват за пръв път в града под тепетата. Когато отваря порти през 2009 година, първият мол в град Пловдив основава нов метод на извършване на покупки и става част от тона на града посредством облеклата и аксесоарите, които пловдивчани носят.

Търговският център е правилен на традицията и за новия сезон откри 8 нови магазина. За всяко кафе, излизане, подготовка или работна среща можем да открием нови сбирки от премиум марки, спортни марки, налична мода и аксесоари. The North Face / Timberland / Napapijri, BOSS, Pinko, Under Armour, Puma, H8S Hristo Stoitchkov, SINSAY и Opticlasa.

Мултибранд магазинът THE NORTH FACE / TIMBERLAND / NAPAPIJRI, спортна мода за мъже и дами, всекидневно облекло, обувки и екипировка за туризъм.

Under Armour. Спортният бранд, който е постоянно във фокус.

Boss, премиум мода от последните сбирки на марката – било то за бизнес, за ежедневни или спортни развлечения.

Pinko, бранд, прочут на дамите с неповторимите си женствени сбирки.

В Puma феновете на марката могат да намерят с изключение на класическите модели, по този начин и най-новите им сбирки като Puma x Liberty, отличаваща се със смели цветове и флорални принтове.

На 28 септември Христо Стоичков персонално ще открие магазина на своята фешън линия за мъже и дами. Освен висококачествени спортни екипи, H8S Hristo Stoitchkov предлага и селекция от ежедневни и елегантни линии с ризи, пуловери и дънки.

SINSAY и OPTICLASA са познати на пловдивчани, само че избраха Mall Plovdiv като локация и най-притегателно място за пазаруващите.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР