Ежедневни патрули на полицията ще има в бургаския квартал Сарафово“.

...
</TD
>Ежедневни патрули на полицията ще има в бургаския квартал Сарафово“.
Коментари Харесай

Чудесни новини за безопасността на жителите на Сарафово

Ежедневни патрули на полицията ще има в бургаския квартал " Сарафово “. Този ангажимент е поел шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи – Бургас ст. ком. Емил Павлов. В най-кратки периоди ще бъде обезпечено наблюдаване два пъти на ден, а часовете за това ще бъдат избрани след разбор. Това ще докара до по-голяма сигурност в квартала и ще вдъхне малко повече успокоение в живеещите.

" На този стадий непрекъснато полицейско наличие няма по какъв начин да бъде осъществено заради незадоволителния щат на дирекцията, която покрива най-голямата област в страната. За сходни цели са нужни промени и на национално равнище, с което ще занимая народните представители на " Възраждане “ и ще работим в тази посока “, заяви основателят на концепцията за обезпечаване на полицейски патрули в бургаския квартал общинският консултант Мариян Иванов.

Създаването на сектор също все още няма да е нужно, тъй като казусът ще се реши значително с патрулиращи служители на реда. " Темата, несъмнено, е отворена, само че това е ярък лъч в бъдещето на " Сарафово “. Благодаря на ст. ком. Емил Павлов за разбирането и диалогичността и ще се веселя и в бъдеще да работим добре взаимно “, написа Иванов.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР