Еднопосочно ще се движат моторните превозни средства в още два

...
</TD
>Еднопосочно ще се движат моторните превозни средства в още два
Коментари Харесай

Въвеждат еднопосочно движение в още два квартала на Пловдив

Еднопосочно ще се движат моторните транспортни средства в още два пловдивски квартала. Това ще стане незабавно, откакто бъдат сложени нужните пътни знаци, оповестиха от " Организация и надзор на превоза “.

Монтирането на стълбовете и знаците стартира през днешния ден във вътрешните улици, ситуирани сред бул. " Копривщица “, бул. " Шести септември “, ул. " Владивосток “ и ул. " Ясна поляна “. После екипът ще продължи работа в зоната сред булевардите " Копривщица “, " Шести септември “, " Свобода “ и ул. " Владивосток “.

Еднопосочността се вкарва в осъществяване на генералния проект за организация на придвижването. Това е една от ограниченията за по-лесно напредване по дребните улици и обезпечаване на повече места за паркиране.

От общинското дружество приканват водачите да карат колите си с нараснало внимание, до момента в който свикнат с новата организация. В началото на месеца еднопосочно придвижване беше въведено в карето сред булевардите " Васил Априлов “, " Свобода “, " Копривщица “ и " Пещерско шосе “, припомнят от ОКТ.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР