Една легенда ще оживее в предаването Цветовете на Пловдив“ този

...
</TD
>Една легенда ще оживее в предаването Цветовете на Пловдив“ този
Коментари Харесай

Една легенда оживява в предаването Цветовете на Пловдив по Радио Фокус

Една легенда ще оживее в предаването " Цветовете на Пловдив “ този вторник, посредством роман на непосредствен човек. Това е международно известният български джаз музикант, композитор и пианист Милчо Левиев, който гради по-голямата част от кариерата си в Съединените щати.

В околните дни пловдивчани и посетители на града ще имат опцията да участват на неповторим концерт с филмовата музика на Милчо Левиев. Концертът е кулминационната точка на поредицата от събития, във връзка 85-та годишнина от рождението му.

Какво да чакаме от този концерт ще ни опише неговата брачна половинка Вики Алмазиду. От нея ще се опитаме да разберем и още нещо - афектиран ли беше на родния си град Милчо Левиев и какво беше за него Пловдив.

В предаването ще узнаем още в какво е превърната къща " Павлити ", след нейната реституция и по какъв начин се усеща там елегантния и изискан лъх на Eвропа. За всичко това ще ни опише в репортажа си Велизара Ангелова.

Какво още следва да се случи в Пловдив през идващите дни ще разберете от анонсите в края на предаването.

Слушайте ни на 26 септември, от 14 до 15 часа, на периодичност 89.9 MHz по Радио " Фокус “, в предаването " Цветовете на Пловдив “.

Автор и водещ на предаването е Цветана Тончева.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР