, е задържан в полицията в Първомай. Действията на служителите

...
</TD
>, е задържан в полицията в Първомай. Действията на служителите
Коментари Харесай

Рецидивист се оказа шофьорчето на БМВ-то, направило най-безумното изпреварване, арестуваха го

, е арестуван в полицията в Първомай. Действията на чиновниците на реда последвали незабавно след обява в обществената мрежа през вчерашния ден, оповестиха от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив.

Около 14.30 часа лидер споделил клип от видеорегистратора на своя автомобил, от който се вижда по какъв начин БМВ се движи с доста висока скорост на прав сектор сред Първомай и село Бяла река. В даден миг въпросната кола стартира да изпреварва камион и за секунди се разминава с насрещно движещия се автомобил, преминавайки вляво по банкета.

В по този начин създалата се обстановка вероятността от преден конфликт е била многа огромна, а за участвалите в нея водачи - и извънредно стресова. Три часа след обзор на фрагментите и с помощта на бързите си дейности, служителите на реда от Първомай открили самоличността на водача на БМВ-то.

Той е 26-годишен локален гражданин, със систематични нарушавания на пътя и голям брой наложени административни санкции по ЗДвП. Задържан е за 24часа, а по случая-образувано бързо произвеждане по чл.325, алинея 3 от Наказателен кодекс. Водачът е със 7 акта и 21 фиша.

Ръководството на ОДМВР-Пловдив употребява случая да осведоми жителите, че чиновниците на реда интензивно се срещат с изявленията във всички осведомителни източници, в т.ч обществени мрежи и медии, в които се показват данни за пътни нарушавания и закононарушения. Апелът към жителите обаче е с преимущество да подават своите сигнали на тел. 112, с цел да може полицията да взема своевременни ограничения.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР