Движението в района, където по-рано през деня се случиха две

...
</TD
>Движението в района, където по-рано през деня се случиха две
Коментари Харесай

Възстановиха движението в района на верижните катастрофи до Пловдив

Движението в региона, където по-рано денем се случиха две верижни произшествия, към този момент е възобновено. Това оповестиха от пловдивската полиция.

До приключването на работата на полицейските чиновници, придвижването в част от Околовръстното на Пловдив бе за към 3 часа краткотрайно прекратено и трафикът от Автомагистрала " Тракия " към Пловдив преминаше през село Войводиново.

Както по-рано Ви информирахме, през днешния ден по-обяд на Околовръсното, се случиха две пътнотранспортни катастрофи, заради които се образуваха километрична опашка от коли.

Към 12.30 ч. е получен сигнал за верижна злополука с три автомобила, наоколо до моста на Марица на Околовръстното, преди разклона за село Рогош. При това ПТП няма потърпевши.

Минути по-късно е получен още един сигнал за нова злополука - при изпреварване на формираната колона,,заради предната катастофа, лидер навлязъл с автомобила си в насрещното придвижване и се блъснал в друга кола.

Последвал конфликт и с трети автомобил наоколо. Шестима души са откарани за медицински прегледи, само че по предварителни данни няма тежко потърпевши.

И при двете катастрофи алкохолните проби на водачите са негативни.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР