Движението по Бетонния мост ще бъде спряно, след като се

...
</TD
>Движението по Бетонния мост ще бъде спряно, след като се
Коментари Харесай

Ново 20: Ето кога затварят Бетонния мост

Движението по Бетонния мост ще бъде спряно, откакто се пуснат влаковете от централна гара до гара " Филипово ", научи ексклузивно  Plovdiv24.bg .

Проверихме какво се случва на обекта и видяхме, че четирите челни коловоза са приключени. Има траверси и релси, пероните са подготвени. Сега остава да се довършат навесите за пасажери и да се сложат грапавите плочки за незрящи хора. Работата би трябвало да завърши до края на седмицата. Отделно от това железопътната линия е почистена, а на бариерите около бул. " Копривщица " е направена профилактика. 

От през вчерашния ден комисия, назначена от генералния шеф на НКЖИ, е на терен и  ревизира осъществяването на строителните действия по линията. До 17 юни комисията би трябвало да излезе с решение дали е безвредно да се пусне влаковото придвижване сред централна гара и " Филипово ".

Между другото,, където ще стопират влаковете от/до Асеновград, към този момент е подготвен.



Датата 17 юни съответствува с ориентировъчния период за прекъсване на трафика през Бетонния мост. Изпълнителите от " Трейс груп холд " имат подготвеност да стартират работа по оборудването още от понеделник, сподели за медията ни ръководителят на обекта Николай Иванов.  

До тогава общината и КАТ би трябвало да одобрят новата организация на придвижване.

Най-важният въпрос е от кое място ще минават рейсовете от градския превоз, които в този момент се движат през Бетонния мост. Логично е трафикът да се пренасочи през надлез " Родопи " и през Коматевския транспортен възел, само че коя линия по кое трасе ще се движи - към момента не е известно.

Проблемът е извънредно сериозен за хората, които живеят в Кючука и работят в " Северен " (или обратно), защото би трябвало да си създадат план на времето за изминаване на дистанцията, с цел да не закъснеят за работа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР