Две момчета са задържани за грабеж в Пловдив. Те са

...
</TD
>Две момчета са задържани за грабеж в Пловдив. Те са
Коментари Харесай

Петима ученици са арестувани в Пловдив!

Две момчета са арестувани за обир в Пловдив. Те са на 19 и 16 години, познайници на чиновниците на реда. В събота двамата били отведени в ареста на Второ районно управление (на МВР), малко откакто в региона на " Четвъртък пазара " взели 450 лв. от млад мъж в неделя.

Материалите по формираното досъдебно произвеждане са импортирани в районната прокуратура. Ден по-рано различен престъпно проявен и осъждан млад пловдивчанин, на 17 години, бил задържан от чиновници на Трето районно управление (на МВР) директно след следващо посягане.

На улица в регион " Северен “ момчето лишило незаконно непознат лек автомобил с оставен контактен ключ вътре.  

Други трима причинители на побой се озоваха в ареста на Шесто районно управление (на МВР) в петък. Около 19,00 ч. в полицията постъпила информация, че трима души нападнали с удари юноша на улица в квартал " Столипиново “. Пострадалият е превозен в болница за незабавна хирургична интервенция. За нанесената му телесна щета са арестувани 26-годишен и две момчета на 19 и 16 години. Срещу тях се води досъдебно произвеждане по член 129, алинея 1 от Наказателен кодекс. Уведомена е Районна прокуратура – Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР