Два питбула нападнаха и нахапаха до смърт домашно куче. Случаят

...
</TD
>Два питбула нападнаха и нахапаха до смърт домашно куче. Случаят
Коментари Харесай

Пловдивчанка през сълзи: За мен това беше второто ми дете

Два питбула нападнаха и нахапаха до гибел домашно куче. Случаят този път е от Пловдив, а за следващия сходен случай алармираха притежателите на домашния любим.

Това не е първото нахлуване на въпросните питбули. Оказва се, че те са били насъсквани както против други домашни кучета, по този начин и против улични котки.

" За страдание това, което ще споделя, не кореспондира нищо с Европа, нито с Европейската столица на културата, нито с втория по величина град в страната. На 16-и ноември вечерта изведох на разходка нашето 5-килограмово куче Макси в парк " Южен ". Бяхме нападнати от два питбула с величина към 60 кг. Всичко стана за секунди ", показа в предаването " Здравей, България " притежателят на умрялото куче.

" Първо се пробвах посредством мотива да го издърпам, само че това се оказа непостижимо. След като мотивът се измъкна от Макси поради дърпането, се приближих и започнах да блъскам едно от кучетата. Ако не бях направил това нещо, най-вероятно щяхме да събираме части от него ", сподели още той и сподели нахапаната си от животните ръка.

Стопанката на Макси споделя, че лекарите във ветеринарната клиника, в която са го завели, са създали всичко допустимо да го спасят. " Повече от три часа го реанимираха. За мен това беше второто ми дете ", добави през сълзи тя.

За случая е подадена тъжба в 1-во РПУ в града, такава ще бъде подадена и в районната прокуратура. Пострадалото семейство е изрично, че ще направи всичко допустимо гибелта на домашния им любим да не остане просто следващият случай на раздрано от питбули куче. За момента е известно, че притежател на двете кучета е жена, която даже е декларирала в обществените мрежи, че е " решила " стопанинът на Макси да живее. Оказва се още, че тя извежда питбулите на разходка както денем, по този начин и вечер.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР