Два дни бяха необходими за събарянето на онези къщи на

...
</TD
>Два дни бяха необходими за събарянето на онези къщи на
Коментари Харесай

За два дни заравниха със земята къщите, които забавиха ремонта на Даме Груев с две години

Два дни бяха нужни за събарянето на тези къщи на " Даме Груев ", поради които ремонтът на улицата се проточи с близо 2 години. Всъщност, с цел да сме изцяло почтени, втората постройка не е изцяло отстранена, само че това ще стане още в понеделник, предава Plovdiv24.bg

Важното е, че огромното очакване и размотаване свърши и кючукпарижани могат да въздъхнат с облекчение, виждайки края на сагата.

Както Plovdiv24.bg първи заяви, събарянето на първите постройки стартира в четвъртък и през днешния ден теренът е по този начин изравнен, че не си проличава къде са били. На мястото няма нито едно парче тухла, керемида или дървения, тъй като компанията е извозила всички строителни боклуци на профилирано хранилище.

От ъгловата триетажна къща към момента стърчат остатъци, а на върха на купчината парчета има екскаватор, който чака началото на работния ден. Откъм " Тодор Александров " са поставени защитни пана, защото улицата е проходима за коли и пешеходци.

Най-късно във вторник се чака и този терен да бъде разчистен. Така се отваря фронт за работа на компания " Парсек груп ", която прави реконструкцията и разширението на ул. " Даме Груев ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР