Доброволци от инициативата Време с усмивка за самотни възрастни хора“

...
</TD
>Доброволци от инициативата Време с усмивка за самотни възрастни хора“
Коментари Харесай

Бургазлии помагат на възрастни хора в Странджа

Доброволци от самодейността " Време с усмивка за самотни възрастни хора “ през днешния ден ще раздават дарените от бургазлии храни на поданици на Странджа. Кампанията се организира за 3 поредна година.

Подготвени са 116 подаръчни пакета, които ще бъдат предоставени на самотни възрасти хора в Странджа. Те са в селата на общините Малко Търново и Средец.

Бургазлии с акция в поддръжка на самотни възрастни хора в Странджа

В продължение на три седмици успяхме да съберем стотици килограми храни и санитарни материали с помощта на десетките донори, които още веднъж откликнаха на апела ни да помогнем, заяви Михаела Бошева от уредниците:

" Целта на нашата акция е не просто да занесем хранителни артикули на тези хора, с цел да посрещнат спокойни празниците, само че и ще им обърнем внимание! Ще поговорим, ще попеем с тях, ще им помогнем с домакинската работа, ще им нацепим дърва! Радваме се, че акцията ни към този момент има и почитатели в страната, като сходни начинания се организират в София, Русе и други градове. “  

Всеки от пакети, който ще бъде възложен е с тегло над 40 кг.  и съдържа храни от първа нужда – ориз, брашно,захар, фасул, олио, сладки неща, санитарни материали и други

През предходната година доброволците са посетили и са занесли артикули в 110 семейства в Странджа.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР