Дни преди официалната премиера в киносалоните в цяла България, филмът Гунди

...
</TD
>Дни преди официалната премиера в киносалоните в цяла България, филмът Гунди
Коментари Харесай

Филмът за Гунди с гала премиера в Пловдив

Дни преди формалната премиера в киносалоните в цяла България, филмът  " Гунди – Легенда за любовта “ ще бъде показан онлайн в гр. Пловдив. Официалната церемония премиера ще се организира на 11.10 в комплекс С.И.Л.А., в компанията на екипа на продукцията и целия актьорски състав.

За да бъде още по-вълнуваща и споделена страстта, всички нетърпеливи почитатели ще имат опция да участват на специфичната прожекция, като закупят билети.

Събитието се провежда със съдействието на Община Пловдив и Фондация " Пловдив 2019 “, които с горделивост поддържат премиерата и означават това събитие в културния календар на града. С поддръжката си те обезпечават опция българските продуценти да показват своите произведения пред необятна аудитория. Така показват своя ангажимент към артистичното изложение и обезпечаване на благоприятни условия на български продуценти да показват своите произведения пред необятна аудитория.

" Гунди – Легенда за любовта “ наблюдава живота на огромния състезател – от срещата му с Величка Маркова – Лита, до трагичния 30 юни 1971 година. В основата на сюжета са неразказани до момента истории от персоналния живот на Георги Аспарухов и неговата най-голяма обич – брачната половинка му Лита, с която минават през редица тествания на живота, футбола и системата, само че остават дружно до самия край. На екран ще оживеят и някои от именитите мачове с присъединяване на Гунди, с помощта на стотиците специфични резултати, употребявани във кино лентата. 

Филмът на режисьора Димитър Димитров ще залее с страсти киносалоните в България от 18 октомври.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР