Дневен център за подкрепа на деца и младежи с тежки

...
</TD
>Дневен център за подкрепа на деца и младежи с тежки
Коментари Харесай

Сладки буркани с красиви послания за хората със синдром на Даун

Дневен център за поддръжка на деца и младежи с тежки множествени увреждания и техните фамилии в Приморски парк и Дневен център за поддръжка на деца с увреждания и техните фамилии в ж.к. " Братя Миладинови “ се включиха в самодейността на обществен план Даун Таун Бургас във връзка Международния ден на хората със синдром на Даун – 21 март.

Децата и младежите написаха и създадоха сладки буркани, които изпълниха с красиви пожелания към децата със синдром на Даун. Като признателност към техния труд, те получиха специфични безвъзмездни календари, направени от Сдружение " Синдром на Даун България “ и снимани в Бургас. Всички пожелания и послания ще бъдат прочетени с децата-участници в плана " Даун Таун академия “.

На 23 март, четвъртък, представители на Асоциацията на студентите-медици в България – Бургас с поддръжката на Община Бургас ще посетят Центъра за специфична просветителна поддръжка и Дневния център за поддръжка на деца с увреждания и техните фамилии в ж.к. " Братя Миладинови “. Заедно с младежите там ще изработят куклички от шарени чорапи и радостни цветя и слънца от разнообразни по тип, цвят и материя конци и хартии.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР