Днес в 12:00 във фоайето на Община Пловдив се проведе

...
</TD
>Днес в 12:00 във фоайето на Община Пловдив се проведе
Коментари Харесай

Иван Тотев: Няма да участваме в политически цирк

Днес в 12:00 във фоайето на Община Пловдив се организира брифинг на тематика " Пловдивски панаир ". В него участваха кметът, ръководителят на Общински съвет - Пловдив и регионалният координатор на ГЕРБ Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Ще се съобразя с решението на Общинския съвет и ще апелираме решението за увеличение на капитала на " Пълдин туринвест " - сподели кметът. 

" Има настоящо решение на Общинския съвет, с което се показва противоречие с решението на ОСА и обжалване в съда. В този политически цирк няма да участваме " - сподели водачът на ГЕРБ.

И още:

" Абсолютно безпредметно е провеждането на такива сесии, през днешния ден 7 народни представители бяха в Общинския съвет. Вигенин (б.а. - ) да попита ръководителя на партията си по какъв начин е взето решението за панаира през 2006 година През 2011 година министър на стопанската система от ГЕРБ заведе дело за повреждане на договорката. 

Обжалваме и ще апелираме, но не можем да позволим Общински съвет да се трансформира в цирк. Взето е решение, няма какво друго решение да се вземе.

Наблюдаваме цирк, който евентуално е обвързван с идните избори след месец-два. Сагата е почнала през 2006-2007 година, имаме нервност, която 20 години е закъсняла. 

Вигенин да попита ръководителя на партията си и Овчаров. Не да идват народни представители, които не сме ги виждали различен път. Г-н кметът да каже по кое време са пристигнали при него да питат има ли проблеми ".

На въпрос по какъв начин ще гласоподава представителят на община Пловдив в ОСА на " Пълдин туринвест " Тотев отговори: " Ясен Михайлов ще изрази своето противоречие за увеличение на капитала и община Пловдив ще апелира ".

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР