Днес северозападният вятър отново ще се усили, ще е умерен,

...
</TD
>Днес северозападният вятър отново ще се усили, ще е умерен,
Коментари Харесай

Дъжд и сняг ще вали в части от страната, температурите леко се понижават

Днес северозападният вятър още веднъж ще се усили, ще е сдържан, краткотрайно мощен. Облачността ще е по-често забележителна. От запад на изток ще има превалявания от дъжд и сняг, на повече места в Северна и Източна България. Максималните температури ще са сред 3° и 8°, малко по-високи тук-там в Южна България, в София - към 4°. Това демонстрират данните на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е променлива, по-често забележителна. Валежи от сняг ще има на повече места в Стара планина и там ще има условия за виелици. Ще духа плевел, краткотрайно ураганен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще е към минус 1°, на 2000 m - към минус 6°.

По Черноморието облачността ще е постоянно забележителна. На места, основно след обяд, ще има превалявания от дъжд, в северните региони ще се примесват със сняг. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максималните температури ще са 4°-6°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР