Днес председателят на Младежкото обединение в БСП Габриел Вълков и

...
</TD
>Днес председателят на Младежкото обединение в БСП Габриел Вълков и
Коментари Харесай

Ръководството на Младежкото обединение в БСП проведе среща в Пловдив

Днес ръководителят на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия Габриел Вълков и членове на управлението на организацията посетиха Пловдив и се срещнаха с лидера на листата за парламентарни избори в 16 МИР, с ръководителя на Градския съвет на Българска социалистическа партия - Пловдив Калин Милчев, със Златомир Дьовленски - член на управлението на градската организация и младежи от МО в Българска социалистическа партия - Пловдив от града и региона.

Модератор на срещата беше ръководителят на регионалната организация на МО в Българска социалистическа партия - Пловдив и общински консултант в Община Родопи Николай Гачев. 

Сред участниците беше и най-младият претендент за депутат в Пловдив - град Стефан Георгиев, който е под номер 107 в интегралната бюлетина, както и младежи членове и симпатизанти на социалистите. Те разискаха целите на Българска социалистическа партия в законодателната власт, бъдещето на партията и мястото на младежите в нея, както и политиките за младите, които Българска социалистическа партия предлага.

" Българска социалистическа партия за България “ се явява под номер 24 в интегралната бюлетина на идните избори.

За почтена България в мирна Европа!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР