Днес гласувах в Благоевград, в 22-та секция. Гласувах за България!

...
</TD
>Днес гласувах в Благоевград, в 22-та секция. Гласувах за България!
Коментари Харесай

Желязков: Трябва да се направи необходимото, за да има правителство, подкрепено от широко мнозинство

Днес гласувах в Благоевград, в 22-та секция. Гласувах за България! Гласувах за Европа! Гласувах за достойния живот на българите в една просперираща, благоденстваща, постоянна България. Гласувах и за членовете в Европейския парламент, с цел да могат нашите представители да пазят ползите на България, само че и да пазят ползите на Европейския съюз, като най-справедливия, човечен и либерален съюз. Това сподели пред " Blagoevgrad24 ", лидер на листата на Политическа партия ГЕРБ в 1-ви МИР.

" Гласувах за една просперираща, благоденстваща Европа. За една Европа на мира, справедливостта, хуманизма, демокрацията и съблюдаване на полезностите и достиженията през хилядолетната тежка историческа орис на нашия континент. Гласувах най-много за това да се помирим българите и да сложим завършек на това изкуствено разделяне, което се придвижва от хората към политиците и противоположното. Гласувах за едно работещо Народно заседание, което да излъчи задоволително мощно и ангажирано болшинство и едно устойчиво държавно управление, което да извърши управнически мандат с позитивно наличие за благосъстоянието на българите ", сподели още Желязков.

Той добави, че би трябвало да се направи нужното, с цел да има държавно управление и то държавно управление, което да е подкрепено от необятно болшинство, което значи, че това посланичество дава по-висока степен на легитимност и по-висока степен на доверие във взимането на решенията. 

" Така, че аз персонално нямам доверие отново да вървим на избори, тъй като това уморява системата, това уморява народа, това уморява разбирането ни за народна власт. Ние сме длъжни да поставим старания и за това - акцията с всички нападки, упреци и обиди завърши. Оттук нататък предстоят виновни решения, които би трябвало да бъдат не в името на партийните централи, а в името на хората, чийто проблеми би трябвало да решим ", разяснява той.

Желязков добави, че политическото его би трябвало да остане обратно. 

" Минахме през сложни интервали, перипети. Виждахме по какъв начин кардинални решения пропадат, поради персони недоразумения. Длъжни сме този път, поучени от опита, мъдростта, която имам вяра, че политическия ни и житейски път е посочила, да дадат съображение този път да се сформира устойчиво ръководство, устойчиво държавно управление. Има редица проблеми, които би трябвало да се решат, с цел да се подсигурява стабилността и сигурността в България и Европа ", посочи той.

Желязков добави, че през днешния ден изборната интензивност ще бъде почтена, с цел да има законно Народно заседание. 

" Вярвам, че хората държат нещата в свои ръце. Изборите са този миг, в който хората споделят " Да " или " Не ". Днес имам вяра, че хората ще кажат " Да " ", сподели в умозаключение.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР