Димитър Лапков се изправи днес пред Окръжен съд -

...
</TD
> Димитър Лапков се изправи днес пред Окръжен съд -
Коментари Харесай

Този е шофьорът на камиона, убил човек във фирмена база край Пловдив

Димитър Лапков се изправи през днешния ден пред Окръжен съд - Пловдив по обвиняване в причиняване на , съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . 52-годишният мъж е упрекнат в това, че на 14 юли 2021 година в землището на Пловдив, при ръководство на товарен автомобил " Ивеко " е нарушил разпоредбите - по време на придвижване обратно той е блъснал и по несъобразителност е предизвикал гибелта на Л.Шарланджиев.

В правосъдната зала обвиненият и юристът му показаха подготвеност делото да се гледа по съкратена процедура, приемайки всички обстоятелства и условия от разпитите на очевидци по време на досъдебното произвеждане.

Въпреки това обаче ход на делото не бе даден, а то бе върнато на прокуратурата. Според съдията налице са основни нарушавания в обвинителния акт, където имало " недостиг в обстоятелствения акт на обвинения ".

Не са били разказани точно фактическите условия към случая - какво е било ситуацията на двамата участващи по време на трагичния случай. Съдът установи още, че прокуратурата е показала единствено посоката на придвижване на обвинения Димитър Лапков, само че не и в коя част на пътното платно е станал съдбовният случай.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР