Димитър Каталамянов е младият мъж, който пострада, след като Метин

...
</TD
>Димитър Каталамянов е младият мъж, който пострада, след като Метин
Коментари Харесай

Съдът не прости на дрогирания шофьор, блъснал човек

Димитър Каталамянов е младият мъж, който пострада, откакто Метин Мехмедов връхлетя върху него с колата си по пътя Устина - Кричим, съобщи кореспондент Plovdiv24.bg . Както към този момент ви съобщихме - съдът гледа през вчерашния ден мярката за неотклонение поради тежкия пътен случай, при който беше блъснат човек. На Димитър е направено изкуствено дишане, като има и многожество контузии.

Съдът удостовери мярката за неотклонение " задържане под стража ". Прокуратурата планува за това закононарушение отнемане от независимост до 6 години. И дефинира закононарушението като тежко. Към момента се прави обосновано догатки, че той е съпричастен към това, в което е упрекнат.

Процесът е в начална фаза. Предстои да се назначи автотехническа експертиза, с цел да се види - пътната конюнктура, редовността на колана и така нататък Трябва да бъдат прегледани и нредица спомагателни условия.

Метин е дал е позитивен резултат на теста за амфетамин, само че съдът ще зачете резултатът от кръвния тест.

Първоначално е декларирано, че свидетелката Лили Кискимова е карала. “Намери някого " са първите думи на Метин към нея по телефона, което е демонстрира, че е имало опит за манипулиране на доказателства и уговаряне на очевидци. 

Момичето обаче е било у дома, пристигнала е по-късно и няма по какъв начин тя да е била лидер. В разследване Метин признава, че той е карал автомобила и че е направил закононарушението, в което е упрекнат. Колата е била с прекъсната регистрация и няма застраховка.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР