Децата в детските градини на територията на община Благоевград ще

...
</TD
>Децата в детските градини на територията на община Благоевград ще
Коментари Харесай

В детските градини в Благоевград ще бъдат сформирани сборни групи през летния сезон

Децата в детските градини на територията на община Благоевград ще могат да посещават дежурни сборни групи през лятото, оповестиха от Общината. Целта е родителите да бъдат улеснени макар сезона на отпуските, когато посещаемостта на малчуганите в детските заведения обичайно понижава.

През м. юни детската градина в с. Покровник ще остане отворена, с цел да бъде спестено неудобството на родителите, на които им се постанова да пътуват към и от  Благоевград през обходен маршрут поради строителните действия по създаване на нов мост над р. Струма.

За интервала 03.07.2023 – 31.08.2023 година активност ще преустановят детските градини в селата Изгрев, Зелендол, Церово и Рилци, а през м. август и в Покровник. При декларирано предпочитание от родител или аставник за малчуганите от филиалите в дребните обитаеми места ще бъде обезпечен банкет в детски градини, както следва: децата от с. Церово и с. Покровник могат да посещават ДГ " Усмивка ". Малчуганите от детската градина в с. Изгрев - ДГ 3  " Детелини ", децата от с. Зелен дол могат да посещават ДГ " Синчец ", а тези от с. Рилци - ДГ " Детски свят ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР