Децата от група Пътешественици от ДГ Космонавт и техните учители

...
</TD
>Децата от група Пътешественици от ДГ Космонавт и техните учители
Коментари Харесай

Голям празник в пловдивска детска градина за края на учебната година

Децата от група " Пътешественици " от ДГ " Космонавт " и техните учители приготвиха необикновено празненство по случай последния ден на децата в детската градина.

Гости на празника бяха кметът на регион Северен господин, Директорът на ДГ " Космонавт " - Десислава Тотева, която раздаде свидетелствата на бъдещите първокласници и им пожела " На добър час! ".

Господин Алексиев сервира благодарности и цветя на всички дами от екипа и прочете благодарствено писмо към тях от Силвия Митрова - родител на дете от групата. С питка в ръце, учителите Анна Генчева и Марина Маринова предадоха щафетата на сътрудниците си от учебните заведения, които ще поемат децата в първи клас.

Децата демонстрираха доста познания - отгатваха гатанки за геометрични фигури, споделяха поговорки, играха занимателни игри, пееха песни и най-много се забавляваха!

Родителите, от своя страна, сервираха своите благодарности, цветя и дарове към учителите на групата и асистент възпитателя - Гергана Манева. Изказваме своите благодарности към шефа на СУ " Никола Вапцаров " господин Стратиев, който даде с удоволствие физкултурния салон.          

" По вода да ви върви, благи мои деца, по този начин както денят е дъждовен, с лекост да постигате всичко и големи триумфи в учебно заведение! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР