Деца, които почти всеки ден се катерят по строителен кран

...
</TD
>Деца, които почти всеки ден се катерят по строителен кран
Коментари Харесай

Деца висят от кран на изоставен строеж в Пловдив

Деца, които съвсем всеки ден се катерят по строителен кран в зарязан комплекс в регион " Западен ", са застрашени от случай, разбра Plovdiv24.bg.

Пост в обществената мрежа на Facebook в групата " Забелязано в Прослав ", провокира обезпокоение у пловдивчани. 

" Отново деца, качили се на крана на изоставения комплекс " Слънчогледи ", и това е съвсем всеки ден. От 112 и РПУ въобще не се трогват. Мисля, че е извънредно време да се вземат някакви ограничения за този комплекс преди да стане случай. ", гласи поста на съзнателен жител, алармирал за заплахата от случай. 

" Абсолютно безумство, което очевидно се толерира щом не се взимат ограничения! Колкото и да се подава информация, отговор и решение, което да подсигурява сигурността на жителите и най -вече на децата - липсват! "

" Години наред деца се " забавляват " хвърляйки камъни и трошейки стъкла. Качват се на покрива, пускат мощно музика и си вършат дискотека... Вървят по външната част на парапетите, хвърлят гуми от покрива... и това е всеки божи ден. Същите тези хубостници счупиха пейките пред първи блок.. Та да запитвам... в действителност ли смятате,че кмета на региона е отговорен? ", пишат ядосани хората.

В мненията по-долу се вижда отговорът и на " Район Западен - Община Пловдив ":

" Търсим действителния притежател и ще сезираме виновните институции. ", гласи той.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР