Дарк и Кира са кучета, порода белгийска малиноа. Техен треньор

...
</TD
>Дарк и Кира са кучета, порода белгийска малиноа. Техен треньор
Коментари Харесай

Богдан Димитров от ГДБОП за кучетата пазачи: За търсене на хора, експлозиви и наркотици използваме ловния инстинкт на самото животно

Дарк и Кира са кучета, порода белгийска малиноа. Техен треньор е Богдан Димитров от ГДБОП. Дарк търсеше експлозиви по време на Олимпийските игри в Париж. А Кира открива опиати.

" Те са част от фамилията ми и са непрекъснато у дома, с цел да мога да знам по какъв начин ще усещат, по кое време могат да работят и по кое време да си почиват ", показа Димитров в ефира на NOVA. Той сподели, за търсене на хора, експлозиви и опиати употребяват ловния инстинкт на самото животно.

Димитров описа, че две седмици преди началото на Олимпийските игри е заминал дружно с Дарк за Париж и още на идващия ден са почнали работа. " За благополучие не успяхме да открием нищо ", показа служителят на реда.

Той показа за някои от акциите, в които са взели участие двете кучета. Богданов разясни, че породата малиноа е желана, защото е по-енергична и издръжлива. " Тази порода ми е на сърце, обичам да работя с тях, бързо научават това, което би трябвало и бързо съумяваме да го използван в работата ", уточни той.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР